Bezorgen op Moederdag? Bestellen voor zondag 8 mei 11 uur.

Zaterdag 11 maart geen bezorging mogelijk.

Rozen

De mooiste rozen laat je bezorgen via Bloemetje Bezorgen Den Haag
Als er nou iets symbool staat voor de liefde, dan zijn het wel rozen. Zeker rond Valentijnsdag zijn rozen enorm populair, maar ook op andere momenten in het jaar wil je iemand natuurlijk hiermee verrassen. Je kunt rozen zelf halen, maar je kunt ze ook laten bezorgen via Bloemetje Bezorgen Den Haag.

Rozen

Rozen

De mooiste rozen laat je bezorgen via Bloemetje Bezorgen Den Haag
Als er nou iets symbool staat voor de liefde, dan zijn het wel rozen. Zeker rond Valentijnsdag zijn rozen enorm populair, maar ook op andere momenten in het jaar wil je iemand natuurlijk hiermee verrassen. Je kunt rozen zelf halen, maar je kunt ze ook laten bezorgen via Bloemetje Bezorgen Den Haag.

Filter op prijs
Keurmerk webwinkel

Hulp nodig?

De voordelen

Toont alle 4 resultaten

Waar komen rozen vandaan?

Het bestaan van rozen is al eeuwenoud. In de oudheid vond het telen plaats in China en Afrika, gedaan door de Egyptenaren, Grieken en Romeinen. Vroeger werden paleizen en tempels er mee versierd. In Nederland werd er halverwege de zestiende eeuw voor het eerst gesproken over rozen. In al die jaren zijn er inmiddels honderden verschillende soorten rozen ontdekt en gekweekt.

Tegenwoordig worden rozen vooral gebruikt om elkaar de liefde te verklaren. Voor Valentijnsdag, maar ook voor bijvoorbeeld een huwelijksdag, verjaardag of een andere speciale gebeurtenis waarbij je iemand wilt verrassen.

Bloemetje Bezorgen Den Haag

We vertellen je graag iets meer over onszelf. Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik ben de beheerder van Bloemetje Bezorgen Den Haag. Het is mijn doel om bloemisten te helpen zichtbaarder te worden. Ook wil ik het voor jou gemakkelijker maken om bloemen online te bestellen.

Studio 31 is de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Den Haag. Corry Joris is de eigenaresse van deze bloemenzaak. Als bloemist hebben zij inmiddels jarenlange ervaring. We hebben daardoor de nodige expertise opgebouwd. Ze zorgen er dagelijks voor dat mensen blij worden van rozen en andere bloemen. Dit doen we voor mensen in Den Haag. Al die ervaring wordt benut om de mooiste boeketten te maken.

Gegarandeerd zeven dagen vers

Meer dan genoeg informatie over ons. We vertellen je graag meer over waarom je jouw rozen hier zou moeten bestellen. We zorgen er namelijk voor dat we de beste kwaliteit bloemen inkopen. Daarvoor gaan we enkele keren per week naar de bloemenveiling in Ede. Bij het inkopen letten we op diverse zaken, zoals de dikte van de steel. Dat bepaalt namelijk hoe lang de bloemen vers zijn. Omdat we hier scherp op zijn, kunnen wij gegarandeerd zeggen dat onze bloemen zeven dagen vers blijven. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag in huis

Het kan natuurlijk voorkomen dat je vergeten bent om jouw geliefde te verrassen met rozen. Of nog erger, dat je bijvoorbeeld jouw trouwdag vergeten bent. Niet getreurd, Bloemetje Bezorgen Den Haag schiet je te hulp 😉. We kunnen namelijk vandaag nog je bloemen bezorgen, mits je voor 15 uur hebt besteld (maandag tot en met zaterdag). In dat geval kunnen onze bezorgers nog dezelfde middag en op tijd bij je zijn (of op het door jou opgegeven adres). We hebben een eigen bezorgdienst en zij kennen de weg in Den Haag. Je boeket komt gegarandeerd aan op de plaats van bestemming.

Heb je nog een vraag over het bestelproces, bezorgen of een andere brandende vraag? Of is er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gegaan? We staan je graag te woord. Je kunt met ons contact opnemen per e-mail of je kunt bellen. Langskomen in de fysieke winkels van Studio 31 is natuurlijk ook mogelijk.

De waardering van bloemetjebezorgendenhaag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 101 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor 12 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor slechts €4,95 verzendkosten