Bezorgen op Moederdag? Bestellen voor zondag 8 mei 11 uur.

Zaterdag 11 maart geen bezorging mogelijk.

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast.De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk.

Zo als bovenstaand voorbeeld is bloemen krijgen wel leuk. Dat is de ervaring die we je bij Bloemetje Bezorgen Den Haag graag willen bieden.

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Den Haag 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Den Haag. Corry Joris is de eigenaresse van Studio 31, de bloemenzaak achter deze website. Ze maakt met het team van Studio 31 mensen blij met bloemen. Ze is sinds 2010 actief met haar bloemenzaak.

Corry: “Met liefde voor het bloemenvak zijn we dit avontuur begonnen. Dit bloemenavontuur begon in mei 2010, toen Studio 31 de deuren opende. Het is echt een droom die uitkwam.”

“Naast dat we mooie bloemen hebben en prachtige boeketten maken, vinden we dat wij de leukste bloemenwinkel van Den Haag zijn. De passie is enorm. Wij leven voor bloemen die het leven kleuren. Ons team is heel gedreven en we doen er alles aan om onze creativiteit terug te laten komen in de boeketten.” 

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Den Haag een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen. Je moet bloemen voelen, ruiken en kijken. 

Bloemen selecteren wij op: 

  • Gewicht. Hoe zwaarder, hoe beter. 
  • Kleur. Hoe mooier te kleur, des te beter. 
  • Rijpheid. De bloemen moeten nog niet al te veel bloeien, zodat je er thuis of op kantoor langer van kunt genieten. 
  • Lengte. Tussen de 40 en 80 centimeter, voor het mooiste resultaat. 

 

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Den Haag is een initiatief van Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het enorme vakidioten, die niets liever doen dan mensen blij maken met bloemen. Ook ik word blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Den Haag werk ik daarom samen met Corry Joris van Studio 31. 

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgendenhaag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 101 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor 12 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor slechts €4,95 verzendkosten