Bezorgen op Moederdag? Bestellen voor zondag 8 mei 11 uur.

Zaterdag 11 maart geen bezorging mogelijk.

Geboorte

Vier het leven met geboorte bloemen uit Den Haag
De geboorte van een kind: het is één van de mooiste, zo niet de mooiste, gebeurtenis van het leven. Je wilt de kersverse ouders natuurlijk feliciteren. Hoe kun je dat beter doen dan met de mooiste geboortebloemen van Bloemetje Bezorgen Den Haag. Wij hebben een fraai assortiment bloemen en boeketten voor je klaarstaan.

Geboorte

Geboorte

Vier het leven met geboorte bloemen uit Den Haag
De geboorte van een kind: het is één van de mooiste, zo niet de mooiste, gebeurtenis van het leven. Je wilt de kersverse ouders natuurlijk feliciteren. Hoe kun je dat beter doen dan met de mooiste geboortebloemen van Bloemetje Bezorgen Den Haag. Wij hebben een fraai assortiment bloemen en boeketten voor je klaarstaan.

Filter op prijs
Keurmerk webwinkel

Hulp nodig?

De voordelen

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Denk aan het kersverse gezin

Bloemen bezorgen is leuk. Zeker als het voor iets vrolijk is, zoals de geboorte van een kind. Een unieke en bijzondere gebeurtenis. De blijdschap bij de kersverse ouders is groot. En dat kun je extra vergroten met bloemen. Laat het kersverse gezinnetje weten dat je aan ze denkt met een mooi boeket. 

Wij zijn Bloemetje Bezorgen Den Haag 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Den Haag. Het is mijn doel om bloemisten online beter zichtbaar te laten zijn. Dit doe ik via deze website, waarbij ik met een specifieke bloemist samenwerk. Mijn andere doel is om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om bloemen te bestellen. 

Studio 31 is de bloemist achter deze website. Corry Joris is de eigenaresse van deze bloemenzaak. Als bloemist heeft zij met haar team inmiddels jarenlange ervaring. We hebben daardoor de nodige expertise opgebouwd. Met jarenlange ervaring weten zij uit ervaring dat een bloemetje een uitstekend middel is om iemand te feliciteren met het ouderschap.  

Kwaliteitsproducten

Via deze weg willen wij je vertellen dat onze bloemen kwaliteitsproducten zijn. Waarom? Omdat wij al vanaf de inkoop scherp zijn op wat we inkopen. Niet zozeer op de prijs, maar ook op hoe de bloemen eruit zien. Hoe dik is de steel, hoe ver is het bloeiproces? Belangrijke vragen die helpen om te bepalen of we deze bloemen willen verkopen. Daarbij staat altijd voorop dat we het beste willen voor onze klanten.  

In ons assortiment hebben we vele bijzondere, mooie en zelfs ontroerende boeketten die prima passen bij een geboorte. Mocht je nou nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen per mail of door te bellen. We zitten ook met fysieke winkels in Den Haag, je bent altijd welkom om even langs te komen. 

Zeven dagen vers garantie 

We hebben net al iets verteld over ons inkoopproces. Doordat we op kwaliteit selecteren, kunnen we ook kwaliteit beloven aan jou, onze klant. Daarom hanteren wij een zeven dagen vers garantie. Dat is echt iets waar je ons aan mag houden. Zijn de bloemen niet naar wens, omdat de bloemen al na twee dagen gaan hangen? Neem in dat geval contact met ons op, dan gaan we zoeken naar een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. 

Snel geleverd, eigen bezorgers 

Het is lastig te voorspellen wanneer een kindje geboren wordt, want een bevalling kan behoorlijk uitlopen qua tijd. Wil je echter al vandaag nog een boeket in huis halen? Bloemetje Bezorgen Den Haag zorgt ervoor dat je nog dezelfde dag een bloemetje bij iemand kunt laten bezorgen. Bestel jij voor 15 uur, dan zorgen we ervoor dat de bloemen nog dezelfde dag worden bezorgd (maandag tot en met zaterdag). 

Zoals je kunt zien, zijn de kleuren van onze bloemen vrolijk. Geel, oranje, rood of blauw: ze spatten werkelijk van het scherm af. Zie je een mooi boeket bloemen op onze website? Voeg deze dan toe aan je winkelmandje en geef je eventuele extra wensen aan. Dat kan bijvoorbeeld een kaartje met opschrift zijn of een extra feestelijke verpakking, maar ook een specifiek tijdstip van bezorging.  

Zit er desondanks geen fijn boeket voor je tussen? We hebben nog diverse andere bloemen in ons complete assortiment. 

De waardering van bloemetjebezorgendenhaag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 101 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor 12 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor slechts €4,95 verzendkosten