Bezorgen op Moederdag? Bestellen voor zondag 8 mei 11 uur.

Zaterdag 11 maart geen bezorging mogelijk.

De mooiste bloemen in Den Haag thuisbezorgd

Een kleurig gemengd boeket, een fleurige bos tulpen of de natuurlijke schoonheid van veldbloemen. Wie graag een bloemetje bezorgen laat of zelf in huis haalt, heeft ongetwijfeld een lievelingssoort of favoriet arrangement. En om jezelf daarmee blij te maken of anderen te verrassen, hoef je deur niet meer uit. Je bestelt je bonte boeket of bos bloemen namelijk eenvoudig op internet via Bloemetje Bezorgen Den Haag. En voor 15 uur besteld, betekent dat je bloemen dezelfde dag worden bezorgd!

Boeketten en bloemen online

Wanneer je beperkt houdbare producten zoals bloemen in een webshop koopt, gebeurt het jammer genoeg maar al te vaak dat het thuis of bij de ontvanger afgeleverde boeket tegenvalt. Soms is het overduidelijk dat de ingehuurde bezorgdienst geen idee heeft hoe delicaat verse bloemen zijn. Geknakte stengels en gekneusde kroonbladeren zijn dan geen uitzondering. En ook de online winkels zelf laten wel eens een steekje vallen. Er is bijvoorbeeld een boeket met een compleet andere kleurstelling geleverd, het aantal stelen is minder dan beloofd of de kwaliteit en versheid zijn ondermaats. Maar het feit dat bloemen een beperkte levensduur hebben, wil niet zeggen dat je dan maar genoegen moet nemen met een boeket dat slechts enkele dagen staat.

Populaire boeketten

Bloemen met zeven dagen versgarantie

Als specialist voor bloemen in Den Haag hebben wij liever tevreden klanten. Mensen een blij gevoel geven door een prachtig boeket of fraaie bos bloemen te leveren is ons doel en onze passie. Maar bij dat ene bezorgmoment houdt het voor ons niet op. Ook in de dagen nadat mensen ons bloemetje in ontvangst hebben genomen, zorgen we dat dat gevoel blijft hangen. Wanneer je bij ons een boeket koopt of bestelt, geven wij dan ook een versgarantie van zeven dagen. Bij ons dus geen bloemen die binnen een paar dagen zijn uitgebloeid en hangende kopjes krijgen. Als je een boeket uit onze online bloemenwinkel thuis of op kantoor in een vaas zet, geniet je daar minstens een week lang van. Onze zeven dagen versgarantie heeft alles te maken met onze selectieve inkoop.

Verse bloemen in Den Haag

Bloemen moet je ruiken, zien én voelen. Dat geldt niet alleen voor de ontvanger, maar zeker ook voor ons als verkooppunt, boeketterie en bezorgdienst. Wij werken elke dag met bloemen en doen dat uitsluitend met vers ingekochte producten. Behalve op ons gevoel voor kleur en esthetiek baseren we ons daarbij tevens op een aantal meer afgebakende selectiecriteria. Zo kopen wij alleen bloemen in waarvan de steel 40 tot 80 centimeter lang is. Deze geven eenmaal in een vaas en als onderdeel van een boeket het mooiste resultaat. Verder kiezen wij altijd voor stevige en zware bloemen, die dikke stelen hebben en niet te rijp zijn.

Dé regionale online bloemist

In onze bloemenwinkel op internet koop je je boeket en bos rozen, tulpen, seizoens- of veldbloemen dus gegarandeerd vers uit de kas of van het land. En net als het thuisbezorgen gaat ook het online bestellen razendsnel. Je plaatst de bloemen die je wilt ontvangen of laten afleveren in je winkelmand en vult de gevraagde gegevens in. Naast het adres en het bezorgtijdstip kan je bijvoorbeeld laten weten of er een kaartje voorzien van een boodschap of gelukswens moet worden toegevoegd. Een chique verpakking of mee te leveren vaas behoren eveneens tot de opties. Nadat wij je betaling hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag. Je kunt voor bloemen bezorgen in bijvoorbeeld Rijswijk, Voorburg en Wassenaar.

Veelgestelde vragen

Als je voor 12 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.
De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Den Haag en Leusden.
Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.

Hulp nodig bij je bestelling?

De waardering van bloemetjebezorgendenhaag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 101 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor 12 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor slechts €4,95 verzendkosten