Bezorgen op Moederdag? Bestellen voor zondag 8 mei 11 uur.

Zaterdag 11 maart geen bezorging mogelijk.

De bloemist voor Rijswijk

Op zoek naar een bloemist in Rijswijk om een boeket te laten bezorgen? Dat doe je natuurlijk via Bloemetje Bezorgen Den Haag. Wij gaan met onze bezorgers ook op pad in Rijswijk. Het is ons doel om jou te laten genieten van de mooiste bloemen. Dat doen we natuurlijk ook graag voor de buren van Den Haag.

Bloemen Bezorgen Rijswijk

Wanneer je iemand in Rijswijk blij wilt maken met bloemen, dan kan dat tegenwoordig heel eenvoudig online. Via onze website selecteer je het boeket naar keuze (en de grootte van de bos), waarna je de boodschap voor op het gratis kaartje kunt invullen. Daarna is het een kwestie van afrekenen (eventueel kun je nog een bijpassende vaas selecteren), waarna de bestelling succesvol is geplaatst. We hebben het proces voor je zo snel en veilig mogelijk gemaakt. Alles om bloemen bezorgen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bloemist met veel ervaring

Studio 31 is de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Den Haag. We zijn een lokale bloemist in een gezellige en sfeervolle winkelstraat in Den Haag, maar ook Rijswijk behoort tot ons bezorggebied. Corry Joris is de eigenaresse van Studio 31. Met  jarenlange ervaring weet zij wat de klanten willen. Bloemetje Bezorgen Den Haag is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik wil bloemisten helpen om zichtbaar te worden, ook in Rijswijk ;-).

Populaire boeketten

Zeven dagen vers garantie

Wanneer je bij ons bloemen koopt om te laten bezorgen, kun je er zeker van zijn dat je lang en fijn kunt genieten van onze boeketten. Tijdens de inkoop zijn we namelijk scherp op het inkopen van kwalitatief goede bloemen. Zo letten we op de dikte van de steel, de bloei van de bloemen en nog een aantal andere zaken. Om die reden kun je minstens zeven dagen genieten van de bloemen. Is dit onverhoopt toch niet het geval? Neem dan contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing.

Boeketten voor iedere gelegenheid

Je wilt dus bloemen laten bezorgen in Rijswijk? Weet dan dat we voor iedere gelegenheid een passend boeket hebben. We hebben bloemen met een vrolijke kleur voor bijvoorbeeld geboorte, verjaardag of een bruiloft. Aan de andere kant hebben we stemmige en statig uitziende bloemen, die passen bij een moment van rouw. Bekijk ons volledige assortiment om jouw boeket naar keuze te maken.

Veelgestelde vragen

Als je voor 12 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.
De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Den Haag en Leusden.
Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.

Hulp nodig bij je bestelling?

De waardering van bloemetjebezorgendenhaag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 101 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor 12 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Haag.

Voor slechts €4,95 verzendkosten